player player team team market market

Absolute Card Collector

5 balíčků, které jsem ještě neotevíral! Artistic Impression 02/03, Pacific 98/99 a další

31. 3. 2024 03:15

Březen odstartujeme krátkým videem, kdy chci zkusit videa jen s pár balíčky na otevření. K novince O-Pee-Chee Platinum 2022-23 jsem vzal 4 zajímavé starší balíčky, které jsem ještě nikdy neotevíral. Pokusil jsem ke každé sérii říct aspoň pár slov a hlavně se mrkneme na jejich obsah!

VIDEO: ZDE

SOUTĚŽ O BOXY NA BŘEZEN + dárky od partnerů

Každý měsíc rozdáváme boxy našim odběratelům. Od tohoto roku ještě přitvrdíme! A hned první měsíc rozdáváme 2 boxy (Clear Cut 2022-23). Za tento měsíc navíc pro vás máme dárky i od partnerů www.sberatelkaret.cz a www.topforcollectors.wz.cz. Vybíráme tak celkem 4 vítěze z našich odběratelů a to už je velká šance! Co udělat pro účast v soutěži? Musíte být odběratelem našeho YouTube, dát like na toto video a do komentáře napsat "Díky za soutěž".

A to je vše! Za každé video v měsíci získáte jeden hlas do losování, takže můžete soutěžit v každém videu a svoji šanci navýšit. Soutěžit můžete až do 10. dne následujícího měsíce.

KARTY K DISPOZICI

Dostupné karty z tohoto videa přidáme chvíli po zveřejnění videa do nabídky na našem webu. Karty najdete v sekci Tržiště, kde můžete nakupovat jak od nás, tak i od dalších sběratelů. Pro nákup vám stačí FREE účet.